Samaritterne: Stille Ringriderfest uden det vilde

13. juli 2015 Sydals

Der er en enkelt, der har fået en flænge i hovedet, en der har fået en røvfuld og så en, der måske har brækket foden.

Sådan lyder status fra Samaritterne, der sidder udrykningklar ved indgangen til Ringriderpladsen. I alt 200 kom en tur forbi samaritterne på grund af det, der betegnes som småting.IMG_5258

“Det er 35. gang jeg er med som samaritter”, siger Allan Truelsen, der selv er landet i kørestol efter en amputation af en del af benet. Han nægter at opgive sit frivillige arbejde af den grund.

“Jeg kan stadig sidde og dirigere med de andre samarittere”, siger han.

Samaritterne lagde mærke til, at lørdag aften var der godt fyldt i teletene, hvor der kan investres i fadøl.

“Fredag var der lidt bdre plads – og søndag blev det hele – bortset fra en enkelt ølvogn – lukket midt på aftenen”, siger Allan Truelsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Truelsen og hans hold er klar igen til Ringriderfesten 2016.

“Vi har en fast aftale med Ringriderfesten, men plejer lige at skrive lidt sammen i tiden op til”, siger Allan Truelsen, som altså er klar til sin 36. Ringriderfesten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...