Samlerforeningen viser ting og sager frem i Kløvermark Hallen

21. marts 2018 Kultur

Samlerforening Syddanmarks medlemmer er klar til at vise deres samlinger frem, som de har samlet på i årevis.

Kom og se de flotte og interessante samlinger og få en snak med udstillerne i Kløvermark hallen den 7. og den 8. april mellem kl. 10 og 16.

Måske bliver du selv inspireret til at begynde at samle, eller du har måske noget gemt i skufferne, som du gerne vil af med, så har du nu muligheden, skriver samlerforeningen i en pressemeddelelse.

På mange stande vil der være salg og bytte af samlerobjekter! og du kan også få dine mønter og pengesedler vurderet af Vojens Møntklub.

Gæsterne kan begge dage være med til at vælge den flotteste, mest spændende eller interessante udstilling og vinde en præmie.

Foreningen har stor tombola og en kreativ stand – samt gratis kaffebord – når entreen på 20 kr. er betalt.

På udstillingen er der bla.:

Sindydukker, dampmaskiner, øloplukkere, fingerbøl, pigelegetøj, påklædningsdukker, ”Mojn vi ses i Sønderborg-effekter”, mokkakopper, keramik fra Als og Sundeved, smølfer, Klarborgnisser, sparebøsser, lastbiler, servietter, Genforeningen 1920, Coca Cola, sønderjysk historie, postkort, salt- og peberbøsser, trolde, alt med tændstikker, modelbiler, saltkar, kuglepenne, bryggerier, sønderjyske nødpenge, alt med roser, visitkort, nøglebånd, tændstikholdere, ’50-’60 og ’70er dukker, musesamling, glashøns, muleposer og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Vi udstiller 2 gange årligt.

Efterårsudstillingen har vi fast den 2. weekend i oktober i Folkekulturhuset Rebbølcentret.

 

Forårsudstillingen har vi fra sidst i marts – til den først ledige weekend i hallen, forskellige steder rundt i Sønderjylland.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...