Sammenstød mellem to grupperinger i biler – vidner søges

3. august 2018 112

Det kan bogstaveligt kaldes for et sammenstød, når et par unge mennesker fra Haderslev kører op bagi en bil med måske en – måske flere personer – fra Sønderborg, som de har et udestående med.

“De to fra Haderslev kørte torsdag kl. 17 deres grå Citroen op bag i sønderborgensernes sølvgrå BMW i krydset Vestermarken/Ringgade og begge biler stikker af derefter af fra stedet”, siger Preben Westh fra politiet i Sønderborg.

Politiet fik anholdt de to fra Haderslev og føreren af Citroenen er sigtet for narkokørsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hverken de to fra Haderslev eller dem fra Sønderborg er særligt meddelsomme, så vi vil rigtigt gerne høre fra vidner, der så påkørslen”, siger Preben Westh til SønderborgNYT. Han fortæller, at det altid er interessant for politiet, når to grupper unge er på kant med hinanden.

Vidner, der kan hjælpe politiet med at få brikkerne til at falde på plads, kan ringe på telefon 1-1-4.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Sport, Sønderborg

Fluens Simon Bak vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering

29. november 2021 Sport

Det blev Fluens 26-årige profil, Simon Bak, der lørdag vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering til PDC’s Q-School. Sejren indebærer blandt andet, at Simon Bak får dækket tilmeldingsgebyret til Q-School, hvilket svarer til godt og vel 3.350 danske kroner. Igen et bevis på at han hører hjemme i toppen af Dansk Dart. Simon Bak var, ligesom […]

Læs mere...