Sammenstød mellem to grupperinger i biler – vidner søges

3. august 2018 112

Det kan bogstaveligt kaldes for et sammenstød, når et par unge mennesker fra Haderslev kører op bagi en bil med måske en – måske flere personer – fra Sønderborg, som de har et udestående med.

“De to fra Haderslev kørte torsdag kl. 17 deres grå Citroen op bag i sønderborgensernes sølvgrå BMW i krydset Vestermarken/Ringgade og begge biler stikker af derefter af fra stedet”, siger Preben Westh fra politiet i Sønderborg.

Politiet fik anholdt de to fra Haderslev og føreren af Citroenen er sigtet for narkokørsel.

“Hverken de to fra Haderslev eller dem fra Sønderborg er særligt meddelsomme, så vi vil rigtigt gerne høre fra vidner, der så påkørslen”, siger Preben Westh til SønderborgNYT. Han fortæller, at det altid er interessant for politiet, når to grupper unge er på kant med hinanden.

Vidner, der kan hjælpe politiet med at få brikkerne til at falde på plads, kan ringe på telefon 1-1-4.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...