Sangeren Ivan Pedersen signerer sin bog i Arnold Busck

24. november 2017 Uncategorized

Sanger, sangskriver, producer, musikpolitiker og nu også forfatter, Ivan Pedersen, besøger Arnold Busck i Sønderborg lørdag den 2. december fra kl. 10.00 til 11.00. Ivan Pedersen medbringer sin selvbiografi Med hjertet udenpå, der handler om hans flere end 50 år i musikkens tjeneste.

Selv om Ivan Pedersen nok mest er kendt fra duoen Laban og hittet ”Hvor skal vi sove i nat”,  har forfatteren meget andet at fortælle fra sit mere end 50-årige virke i musik-branchen, så læg endelig vejen forbi Arnold Busck i Sønderborg d.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. december fra  kl. 10.00 til 11.00, og mød den kendte sanger.

Ikke bange for at fortælle sin historie

Den allerede anmelderroste selvbiografi om musikkens verden er udgivet den 9. oktober og er forfattet af kunstneren selv.

Biografien er den voksne mands tilbageblik på et langt liv med det, som står hans hjerte nærmest, nemlig musikken. Ivan Pedersen har været arbejdsom, heldig og talentfuld nok til at kunne leve af sin karriere i musikbranchen i flere end 50 år uden pause – en branche, der for mange er nådesløs.

Bogen beskriver alt fra den første famlende start som teenager i det nordjyske til den uhørte popsucces som halvdel af Laban og karrieren herefter.

Ydermere er der oveni en travl karriere i musikbranchen blevet tid til at være ægtemand, far og farfar.

Alt i alt et liv, der ikke ligner så mange andres, beskrevet interessant og medrivende i Med hjertet udenpå.

Man får i den gennemførte og flotte biografi, ud over Ivan Pedersens  historie, også et kig bag kulisserne i en udadtil glitrende musikverden, hvor der let kan foregå fiflerier, der, modsat musikerne, ikke vises i offentlighedens lys.

Med hjertet udenpå er Ivans egen finurlige fortælling om op – og nedture, sejre og nederlag i musikkarrieren og indeholder en række markante iagttagelser, som Ivan har gjort sig undervejs.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk