Sara Blædel præsenterer sin nye krimi i Brecklings Bogcafé

10. september 2019 Kultur

Landets førende kvindelige forfatter indenfor kriminallitteraturen vil til Sønderborg og holde Danmarkspremiere på sit nye værk – ‘Kvinden under træet’ – og det sker den 20. november i Brecklings Bogcafé på Hotel Sønderborg Strand.

Det er Sara Blædel, der gennem sit forlag har ønsket at komme med på Brecklings Bogcafé, der i forfatterkredse nærmest har opnået kultstatus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet bliver i samtale med bogcafébestyreren Allan Breckling, der i tyske aviser bliver omtalt som Sønderjyllands ‘Kultur-Matador’.

“Jeg er simpelthen så glad – så stolt – fordi vi her i Sønderborg gang på gang kan få besøg af de ypperligste forfattere og skuespillere. Mit sind jubler”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Bogens hovedperson, Louise Ricks privatliv rodes sammen med en sag om skolepigen Susan, der forsvandt under en lejrtur på Bornholm i 1995 og hvis lig netop er fundet i en klippesprække i Ekkodalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Camilla Lind er tilbage på redaktionen, hvor hun også insisterer på at undersøge mysteriet om pigen Susan, der forsvandt sporløst.

Vent i spænding på udgivelsen den 15. november og bestil din billet til Brecklings Bogcafé nu, så du er sikker på at møde kvinden bag krimien.

Billetter

“Der er allerede solgt en del billetter”, siger Allan Breckling, som har på fornemmelsen, der er rigtigt mange, der gerne vil møde den spændende forfatter.

Hvis du vil nyde en let anretning, inden Allan Breckling og Sara Blædel begynder deres samtale, så skal du komme klokken 18 – og vil du blot lægge ører til samtalen, så skal du komme klokken 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du bestiller og betaler billetten på MobilePay 5240 6616, hvor du skal huske at skrive dit navn i beskedfeltet.

Med spisning er prisen 189 kroner og foredaget alene koster 110 kroner.

Har du sprøgsmål om arrangementet, så kan du sende en mail til Allan Breckling på acharling@gmail.com

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...