Sarah Maria Grønbæk udstiller en bred vifte af sine malerier

23. oktober 2018 Kultur

De næste dage har Sarah Maria Grønbæk travlt med at hænge en bred vifte af sine malerier op i det tidligere Beka Auto på Ellegårdvej i Sønderborg, så hun kan tage imod de mennesker, der har lyst til at kigge på kunst i weekenden.

Der er fernisering lørdag og søndag mellem kl. 11 og 16 – og søndag er det med vinsmagning og -salg fra Vinspecialisten.

“Jeg synes, jeg altid har malet, men det har især været gennem de seneste 16-17 år”, siger ingeniør og kunstner Sarah Maria Grønbæk til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fynshav-maleren har udstillet flere steder i landet – også på censurerede udstillinger.

“Og denne gang har jeg fået hjælp fra Hans Jørn Hviid, en smed fra Nordals, der har lavet metalrammer til mine billeder”, siger Sarah Maria Grønbæk.

Spænder vidt

Sarah Maria Grønbæk maler i mange genrer.

“Jeg vil ikke låse mig fast, fordi jeg nyder at male alt muligt. Det gode ved at male er, at der kommer noget ud af det, som man gør. Det er håndgribeligt”, siger hun og tilføjer, at det også er en god måde at slappe af på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg drømmer tit om, det kunne være lækkert at have et stort sted, hvor der kom udstillere fra hele landet, som jeg kunne udstille sammen med”, siger Sarah Maria Grønbæk.

“Og så ville jeg også gerne designe, udstille og sælge lækre møbler”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk