SAS’ kabinepersonale melder sig klar til jobbet

2. marts 2015 Uddannelse

Det strejkende kabinepersonale hos SAS vil genoptage arbejdet mandag klokken 12. Det oplyser deres talsmand Jakob Esposito til Ritzau.

“Stemningen lige nu er, at de vil genoptage arbejdet klokken 12”, siger Jakob Esposito til Ritzau.

De strejkende har holdt møde siden klokken 9 mandag morgen på Hotel Park Inn for at drøfte situationen. Lige mandag formiddag er der ifølge Ritzaus udsendte pause i mødet, hvor de fremmødte 200 ansatte kan svare på mailen fra SAS-ledelsen.

SAS gav søndag de kabineansatte et ultimatum: Enten møder de på arbejde på deres næste vagt, eller også kan de betragte sig selv som fyret. Fristen er klokken 12.

De SAS-ansatte bliver overført til det tidligere Sønderborgselskab Cimber, som har en overenskomst, der er billigere for SAS.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...