SAS’ kabinepersonale melder sig klar til jobbet

2. marts 2015 Uddannelse

Det strejkende kabinepersonale hos SAS vil genoptage arbejdet mandag klokken 12. Det oplyser deres talsmand Jakob Esposito til Ritzau.

“Stemningen lige nu er, at de vil genoptage arbejdet klokken 12”, siger Jakob Esposito til Ritzau.

De strejkende har holdt møde siden klokken 9 mandag morgen på Hotel Park Inn for at drøfte situationen. Lige mandag formiddag er der ifølge Ritzaus udsendte pause i mødet, hvor de fremmødte 200 ansatte kan svare på mailen fra SAS-ledelsen.

SAS gav søndag de kabineansatte et ultimatum: Enten møder de på arbejde på deres næste vagt, eller også kan de betragte sig selv som fyret. Fristen er klokken 12.

Artiklen fortsætter under annoncen

De SAS-ansatte bliver overført til det tidligere Sønderborgselskab Cimber, som har en overenskomst, der er billigere for SAS.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...