SAS: – Møder du ikke på job ses det som en opsigelse

2. marts 2015 Erhverv

Gå tilbage på arbejde eller betragt dig som fyret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan lyder det søndag aften fra SAS.

»Helt konkret betyder det, at hver enkelt kabinemedarbejder inden for en angiven tidsfrist skal meddele SAS, om man møder op på arbejde, og såfremt det ikke sker, vil det være at betragte som om, de pågældende medarbejdere har bragt deres ansættelsesforhold til ophør,« skriver SAS i en pressemeddelelse.cimber

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge TV 2 News lyder kravet på, at de ansatte inden klokken 12 mandag skal melde sig på job igen.

»Der er nu tale om en helt uacceptabel og uholdbar situation, og SAS er derfor nødt til at gribe til ekstraordinære midler,« skriver SAS.

Stridspunktet mellem SAS og kabinepersonalet er, hvorvidt de 147 ansatte, som SAS forflytter til det nyerhvervede datterselskab, Cimber, som havde hovedsæde i Sønderborg, får deres overenskomst fra SAS med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere forhold gør Cimbers overenskomst bedre for SAS.

Eksempelvis stiger lønnen for kabineansatte i det nyindkøbte selskab ikke så meget som i det “gamle SAS” – selvom startlønnen er højere – de ansatte har mindre ferie, og de ansatte skal også stå til rådighed i flere timer om ugen end hos SAS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...