Sdr. Havnegade spærres fredag for trafik

27. august 2014 Kultur

I forbindelse med, at Kongelig Classic på fredag ankommer til Sønderborg, er Sdr. Havnegade spærret fra Sønderbro til Nørrebro fra sidst på formiddagen til kl. 22. Selve Slotskajen vil ikke være tilgængelig for parkering frem til lørdag morgen, idet der fra onsdag opsættes telte m.v.

Artiklen fortsætter under annoncen

til aktiviteter i forbindelse med Kongelig Classic.by2

Der er åbent for trafik til Sønderborg Slot.

Kongelig Classic omfatter i år ca.

Artiklen fortsætter under annoncen

80 sejlskibe, som fra fredag ved 15-tiden ankommer til Sønderborg fra Flensborg og lørdag fortsætter til Aabenraa. I forbindelse med, at skibene lørdag fortsætter sejladsen, skal de igennem Kong Chr.

Artiklen fortsætter under annoncen

X’s Bro, og der vil derfor være en ekstra broåbning lørdag mellem kl. 9 og 10, ligesom broåbningerne må ventes at vare længere end sædvanligt.

Lørdag kl. 8 er der desuden på Sønderbro start på cykelløbet SE Touren, som også må ventes at påvirke trafikafviklingen.

Bilister, som normalt benytter Sdr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Havnegade til/fra Kong Chr. X´s Bro, anbefales på de nævnte tidspunkter at køre ad Kongevej-Lerbjerg-Løkken. Ønsker man at besøge nogle af aktiviteterne, kan det anbefales at gå eller cykle til havneområdet, hvis man har den mulighed..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Søg penge og forskøn lokalområderne

16. april 2021 Samfund

Partierne bag Byrådets budgetaftale for 2020-2023 har afsat 100.000 kr. om året i en pulje, så borgere og foreninger kan søge om tilskud fra til forskellige drifts- og vedligeholdelsesprojekter. Foirdi der på grund af Corona-epidemien Cikke blev delt penge ud fra puljen sidste år, så er der i år 200.000 kr. at søge om. ”Vi […]

Læs mere...