Sdr. Havnegade spærres fredag for trafik

27. august 2014 Kultur

I forbindelse med, at Kongelig Classic på fredag ankommer til Sønderborg, er Sdr. Havnegade spærret fra Sønderbro til Nørrebro fra sidst på formiddagen til kl. 22. Selve Slotskajen vil ikke være tilgængelig for parkering frem til lørdag morgen, idet der fra onsdag opsættes telte m.v. til aktiviteter i forbindelse med Kongelig Classic.by2

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er åbent for trafik til Sønderborg Slot.

Kongelig Classic omfatter i år ca. 80 sejlskibe, som fra fredag ved 15-tiden ankommer til Sønderborg fra Flensborg og lørdag fortsætter til Aabenraa. I forbindelse med, at skibene lørdag fortsætter sejladsen, skal de igennem Kong Chr. X’s Bro, og der vil derfor være en ekstra broåbning lørdag mellem kl. 9 og 10, ligesom broåbningerne må ventes at vare længere end sædvanligt.

Lørdag kl. 8 er der desuden på Sønderbro start på cykelløbet SE Touren, som også må ventes at påvirke trafikafviklingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilister, som normalt benytter Sdr. Havnegade til/fra Kong Chr. X´s Bro, anbefales på de nævnte tidspunkter at køre ad Kongevej-Lerbjerg-Løkken. Ønsker man at besøge nogle af aktiviteterne, kan det anbefales at gå eller cykle til havneområdet, hvis man har den mulighed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...