SE åbner for ansøgninger til SE Vækstpulje

28. januar 2015 Erhverv

2015 er skudt i gang, og med det følger en ny runde af uddelinger fra SE Vækstpulje. SE ønsker at give tilbage til det samfund, virksomheden er en del af, og her er SE Vækstpulje et afgørende element.ImageProxy

I efteråret 2014 modtog SE Vækstpulje 109 ansøgninger og 47 af disse projekter fik støtte. Dermed blev der i første uddelingsrunde fra SE Vækstpulje uddelt i alt 5,8 millioner kroner. Uddannelse, kulturtiltag og energiforbedringer fik støtte, for bare at nævne enkelte overskrifter, men der er også stort fokus på innovative erhvervstiltag.

Der er igen adgang til ansøgningsskemaet på www.se.dk/vaekstpulje. Så hvis dit projekt skal i betragtning, er det nu, du skal i gang.

Fristen for indsendelse af ansøgninger til denne runde er 1. marts 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgninger til SE Vækstpulje kan komme fra både virksomheder, foreninger og projekter m. fl.

Fristen for ansøgninger til vækstpuljens næste runde er 1. mart 2015, og ansøgerne kan forvente en tilbagemelding på deres ansøgning i april måned 2015.

Når fristen er passeret den 1. marts, begynder bestyrelsen for SE Vækstpulje gennemgangen af alle indkomne ansøgninger

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...