SE åbner for ansøgninger til SE Vækstpulje

28. januar 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

2015 er skudt i gang, og med det følger en ny runde af uddelinger fra SE Vækstpulje. SE ønsker at give tilbage til det samfund, virksomheden er en del af, og her er SE Vækstpulje et afgørende element.ImageProxy

Artiklen fortsætter under annoncen

I efteråret 2014 modtog SE Vækstpulje 109 ansøgninger og 47 af disse projekter fik støtte. Dermed blev der i første uddelingsrunde fra SE Vækstpulje uddelt i alt 5,8 millioner kroner. Uddannelse, kulturtiltag og energiforbedringer fik støtte, for bare at nævne enkelte overskrifter, men der er også stort fokus på innovative erhvervstiltag.

Der er igen adgang til ansøgningsskemaet på www.se.dk/vaekstpulje. Så hvis dit projekt skal i betragtning, er det nu, du skal i gang.

Fristen for indsendelse af ansøgninger til denne runde er 1. marts 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgninger til SE Vækstpulje kan komme fra både virksomheder, foreninger og projekter m. fl.

Fristen for ansøgninger til vækstpuljens næste runde er 1. mart 2015, og ansøgerne kan forvente en tilbagemelding på deres ansøgning i april måned 2015.

Når fristen er passeret den 1. marts, begynder bestyrelsen for SE Vækstpulje gennemgangen af alle indkomne ansøgninger

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...