SE advarer mod falske el-sælgere

11. november 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Energiselskabet SE advarer mod det, de kalder ‘falske el-sælgere’.forsidegrafik-el-dms

Artiklen fortsætter under annoncen

Ugenligt bliver SE nemlig kontaktet af deres syd- og sønderjyske kunder, som er blevet ringet op af andre el-selskaber med et lidt for godt tilbud.

Sælgerne siger, at de på den ene eller den anden måde samarbejder med SE og lokker på den måde kunderne til at skifte til dyrere eller dårligere aftaler.

Uetiske salgsmetoder

“Det er et frit marked, og vi hilser konkurrence velkommen. Men nogle sælgere bruger uetiske metoder og forkerte data. Noget af det er direkte mod loven”, siger Thomas Fugl, der er direktør i SE Energisalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sælgerne siger blandt andet, at de har købt vores kundedatabase, eller at de nu varetager den kommercielle del af vores el-forretning. Altså at de samarbejder med os. Og det er forkert”, siger Thomas Fugl til dr.syd.

Når kunderne føler sig snydt og ringer til SE, så kan selskabets medarbejdere oplyse, at SE ikke samarbejder med andre el-selskaber.

SE har lagt en video på deres hjemmeside. Se den HER

Artiklen fortsætter under annoncen

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...