SE advarer mod falske el-sælgere

11. november 2014 Erhverv

Energiselskabet SE advarer mod det, de kalder ‘falske el-sælgere’.forsidegrafik-el-dms

Ugenligt bliver SE nemlig kontaktet af deres syd- og sønderjyske kunder, som er blevet ringet op af andre el-selskaber med et lidt for godt tilbud.

Sælgerne siger, at de på den ene eller den anden måde samarbejder med SE og lokker på den måde kunderne til at skifte til dyrere eller dårligere aftaler.

Uetiske salgsmetoder

“Det er et frit marked, og vi hilser konkurrence velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men nogle sælgere bruger uetiske metoder og forkerte data. Noget af det er direkte mod loven”, siger Thomas Fugl, der er direktør i SE Energisalg.

“Sælgerne siger blandt andet, at de har købt vores kundedatabase, eller at de nu varetager den kommercielle del af vores el-forretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså at de samarbejder med os. Og det er forkert”, siger Thomas Fugl til dr.syd.

Når kunderne føler sig snydt og ringer til SE, så kan selskabets medarbejdere oplyse, at SE ikke samarbejder med andre el-selskaber.

SE har lagt en video på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se den HER

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Samfund, Sønderborg

Corona-udgifterne i første kvartal er på 11 millioner

22. april 2021 Samfund

Corona-situationen koster rigtigt mange penge og i Sønderborg Kommune betyder det, der er en stor ekstra-regning, som skal betales og det er der ingen tvivl om, fortæller borgmester Erik Lauritzen dagen efter Økonomiudvalget har holdt møde. Spørgsmålet er, hvor stor den bliver og det ikke er til at vide, fordi det afhænger af Corona-pandemiens udvikling, […]

Læs mere...