Se hvem der vandt billet til Jan Gintberg Show

28. august 2021 Kultur
Jan Gintberg. Pressefoto
Jan Gintberg. Pressefoto

Det er Kaj Grünfeld, som kan tage en ledsager med og opleve Danmarks speedsnakkende comedy enspænder. Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Jan Gintbergs nye show, Død eller Leende, rejser i efteråret ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.

1. oktober parkerer Jan Gintberg krikken uden for Koncertsalen Alsion og Kaj Grünfeld har fået billetter tilsendt, så han se det hele.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og dem uden.

“Som min kloge moster altid siger: Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!’”, siger Jan Gintberg.

Billetter til showet sælges på Ticketmaster .

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...