SeaDane Travel er også hovedsponsor for Sønderborg Sommer Revy 2019

2. august 2018 Kultur

I dette års sæson var SeaDane Travel for første gang hovedsponsor for Sønderborg Sommer Revy og nu har de forlænget aftalen, så den gælder de næste to revysæsoner.

Den første aftale blev underskrevet af Leif Maibom og Karsten Schøn på et krydstogt i Middelhavet.

I år blev aftalen underskrevet under mere hjemlige, men ligeså varme forhold med Vemmingbunds blå himmel i baggrunden.

“Vi har været meget, meget glade for samarbejdet med revyen i år, og ser helt sikkert endnu flere muligheder for samarbejde og gensidig vækst for begge parter. Jeg tror, at mange af mine krydstogtgæster også er revygæster, så på den måde ser jeg det som en win-win aftale”, siger Karsten Schøn i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og også revyen er glade for aftalen:

“Det er fantastisk, at vi i vores eget lokalområde, har en virksomhed, der ser det som en klar fordel, at være hovedsponsor for revyen”, siger Leif Maibom.

“Oftets ser man de store nationale firmaer være hovedsponsor ved lignende forretninger, men at vi kan klare det rent sønderjysk er bare helt i top. Det er med til at vise og bevise, at selvom vi måske ligger lidt yderligt, så er vi langt fra udkantsdanmark, hvad angår kultur”.

Revysæson 2019

Artiklen fortsætter under annoncen

Planlægningen af sæson 2019 er i fuld gang.

Holdet er sat, og afsløres senere, og i øjeblikket arbejder den samlede direktion: Jeanne Boel, Klaus Kristensen, Johnna og Leif Maibom på alle de praktiske detaljer omkring den kommende revy.

Billetsalget starter primo oktober 2018.

Og ingen gæster skal være urolige:

Der er også hotel efter at Comwell forlader bygningerne. Der kommer snart et udspil fra ejerkredsen om den videre drift af hotellet, men alt det nu værende personale er genansat, og det er helt sikkert, at revyen og hotellet fortsat samarbejder omkring menuer, overnatning m.v.

Revyernes Revy og Revy-Galla på TV Charlie

Som tidligere nævnt medvirker Sønderborg Sommer Revy ved Revyernes Revy den 12. august med to numre: ‘Vuggevise’ og ‘Er der en frivillig til stede?’.

Ved denne lejlighed er Leif Maibom nomineret som ‘Årets Revyforfatter’.

TV Charlies Revy-Galla optages den 26. august og her medvirker Sønderborg Sommer Revy med nummeret ‘Samtykke’.

På nuværende er der endnu intet afsløret omkring nomineringer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...