Sejrsvante Sønderborg Squash Club tabte til Kolding

8. marts 2018 Kultur

Sønderborgspillerne Martin Sveistrup, Ivan Abad, Stephanie Riding og Sune Andersen skulle rejse sig efter sidste spillerundes overraskende store nederlag til OSMK3 for at følge med i toppen af 3.division.

Martin Svejstrup og Ivan Abad startede godt med henholdsvis en 3-1 og en 3-2 sejr i deres første kamp. Martin Svejstrup  fik med en 3-0 sejr i anden kamp fuldt udbytte af sin indsats. Ivan Abad måtte ud i en 4 sæts kamp hvor han ellers fulgte godt med i de 3 første, men tabte teten i 4 sæt, så det blev til et 1-3 nederlag til Ivan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephanie Riding og Sune Andersen tabte begge deres kampe.

Sune Andersen med to gange 0-3.  Stephanie Riding tabte sin første dyst med 0-3. Hun fulgte godt med i sin 2. kamp der måtte ud i 5 sæt før der blev fundet en vinder. Resultatet af sidste sæt blev desværre til 11-9 i Kolding spillerens favør.

Samlet blev det til et 3-5 nederlag til de ellers så sejrsvante SSC spillere.

De øvrige hold i divisionen spiller først deres kampe i 9. spillerunde den 11. og 12. marts.

  1. pladsen er stensikker

Uanset resultaterne i disse kampe er SSC’s 2. plads i divisionen dog ikke i fare, men med de rigtige, eller forkerte, resultater kan Kolding2 i den sidste spillerunde dog true SSC’s 2. plads der giver adgang til oprykningsspillet til 2. division.

Der er således lagt op til nogle spændende kampe hvor SSC på hjemme bane i sidste runde den 10.april netop møder Kolding2.   Her kan SSC, hvis det da ikke allerede er afgjort i 9. runde, selv kan afgøre hvem der skal deltage i oprykningspillet der kan give SSC opryknning for 2. år i træk. Mere spændende kan det ikke blive.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk