Selskabet á 2011 skal mindes de gode “gamle” dage

18. oktober 2015 Kultur

Selskabet á 2011 samles lørdag til deres 10. møde. Selskabet á 2011 er et selskab med rødder i Sønderborg Kaserne. Et selskab med et stærkt sammenhold på tværs af militære grader.kaserne10

 Selskabet består af 14 tidligere ansatte ved Hærens Sergentskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de 14 medlemmer er stort set alle grader og personelgrupper repræsenteret. Lige fra oberstløjtnant til civilt ansatte på kasernen – lige fra tjenestegørende til hjemsendt personel, skriver Selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabet mødes kl. 14 til velkomstdrink, hvorefter der er gallamiddag og så går eftermiddagen med tilbageblik på tjenesten på Sønderborg Kaserne

Selskabet á 2011 blev, som navnet antyder, stiftet i 2011. Stiftet med det formål at mødes under selskabelige former to gange om året. Ved skift fra vintertid til sommertid og ved skift fra sommertid til vintertid.

I begyndelsen havde vi arrangementerne på kasernen, hvilket af gode grunde måtte stoppe i 2014, da skolen flyttede til Varde. Vi fik imidlertid kontakt med Marineforeningen i Sønderborg, så vi har et sted at samles de to gange om året. Et sted, der meget passende er placeret tæt på skolen hvor vi gjorde tjeneste.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk