Send kæresten til sex-foredrag

29. september 2015 Samfund

Hver tredje dansker er utilfreds med sit sexliv, og det vil Jakob Olrik lave om på. Hans mission er at forbedre nationens sexliv. Vi har så travlt med at bruge vores energi på at forbedre vores kost, boligindretning og fitness-kroppe – så hvorfor ikke også få styr på vores sexliv?download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Sexolog Jakob Olrik inviterer derfor til foredraget MER’ og bedre SEX  på EUC Syd i Sønderborg tirsdag den 20. oktober kl. 19.

36 procent af alle mænd i parforhold karakteriserer deres sexliv som værende under middel eller meget under middel, mens det samme gælder for 23 procent af kvinderne.

Slip kontrollen og nyd det

Årsagen er simpel, mener Jakob Olrik:

”Vi har vildt meget kropsdyrkelse og selvkontrol i vores kultur og i virkeligheden vildt lidt kropsnydelse. For at opretholde et selvbillede af at være god nok, dyrker vi kroppen, udseendet, kost og tøj, og den dyrkelse fjerner os i sidste ende fra nydelsen. Og det er der noget forkert i. For det handler jo ikke om at dyrke livet, det handler om at nyde livet!”.IMG_9422

Jakob Olrik mener, at det er på tide at give danskerne den seksualundervisning, de aldrig har fået. Foredraget MER’ og bedre SEX giver konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold, følelser og forførelse.

”Sex er grundforudsætningen for et lykkeligt liv. Derfor er der jo noget grueligt galt, når en tredjedel af danskerne er utilfredse deres sexliv. Det vil jeg lave om på! Jeg vil lære danskerne at slippe sig selv fri fra kontrollen og give dem brugbare værktøjer til at blive bedre elskere og til at få MER’ og bedre SEX!” siger Jakob Olrik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad enten du er en lykkelig single, på udkig efter den eneste ene eller i et forhold, garanterer Jakob Olrik, at du går klogere og mere opstemt hjem til din udkårne eller til næste date.

Billetter kan købes på: www.jakobolrik.dk / www.billetto.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk