Service: Scandic Hotel er først med hurtig-opladning af el-biler

4. juni 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Åbningen af den nye hurtig-lade-station på Scandic Hotel i Sønderborg er en del af CLEVERs udrulning af 50 nye hurtiglade-stationer til Combo2 i 2014. CLEVER kan, som den eneste operatør i Danmark, tilbyde hurtigopladning af de nye tyske elbilmodeller; Volkswagen e-up!, e-golf og BMW i3.

Clever har opstillet hurtiglader ved Scandic Hotel i Sønderborg.

Clever har opstillet hurtiglader ved Scandic Hotel i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Scandic i Sønderborg har, ligesom resten af byen, en stærk bæredygtig profil og vi er glade for at være det første hotel i Skandinavien, som kan tilbyde hurtigopladning til elbiler i samarbejde med CLEVER. Samarbejdet med CLEVER gør os i stand til at tilbyde alle de gæster, der kommer til hotellet i elbil, opladning hos os – vi tror på, at langt flere vil vælge elbilen fremover, og derfor vil vi gerne gå foran og tilbyde opladning til dem, siger Jens Mathiesen, adm. direktør, Scandic Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Vi åbnede allerede sidste efterår en 22 kW hurtiglade-stander, som passer til alle moderne elbiler og nu har vi også mulighed for at e-up, e-golf og BMW i3 kan oplades på bare 25-30 minutter, fortsætter Jens Mathiesen.

Del af CLEVERs landsdækkende lade-netværk

Den nye 50 kW hurtiglade-station er en del af det eksisterende landsdækkende ladenetværk, som CLEVER står bag og hos CLEVER ser man en stor mulighed i at etablere ladestationer i samarbejde med hotelkæder.Ladestation_Combo2_01

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi sætter stor pris på samarbejdet med Scandic og placeringen ved Scandic Sønderborg er optimal og giver hotelgæsterne mulighed for at oplade elbilen, mens de overnatter på hotellet eller besøger hotellet under en konference.

Placeringen giver også øvrige elbilister mulighed for at bruge hotellets faciliteter og f.eks. spise i hotellets restaurant eller nyde en kop kaffe, mens bilen lader op. Åbningen er helt i tråd med, hvad vi ser hos mange virksomheder, nemlig en stigende fokus på at tilbyde elbilkunder eller medarbejdere opladning, siger Lars Bording, adm. direktør hos CLEVER.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...