Sex, drug and Rock’n’Roll – De tre musketerer på Alsion

6. marts 2015 Kultur

1965673_901786203205278_5616292648514502496_o

 

Hvad får man, når man blander Alexandre Dumas’ historie fra 1844 om de tre famøse musketerer, med Rock’n’Roll, ’80er hits og mænd iført stramt læderoutfit?

Artiklen fortsætter under annoncen

Man får en teaeterforestilling som sparker bagdel.

Dette kunne gæsterne på Alsion torsag aften nikke bekræftende til. Tunge basrytmer, et sprudlende lysshow, veloplagte skuespillere, som bare gav den fuld gas oppe på scenen. Alt sammen var med til at give aftenens publikum en oplevelse næppe vil glemme.

Som de fleste nok husker, så krydsede Athos, Porthos og Aramis klinger med alle og enhver. Således løber også den unge D’Artagnan de tre venner over sporet og må krydse klinger. Eller det vil sige at i aftenens forestilling bliver der ikke krydset klinger, der krydses guitarhalse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem den næsten tre timer lange forestilling, brager det ene kæmpe ’80er-hit efter det andet ud gennem højtalerne, mens historien udspiller sig på scenen. Man kan svagt ane den originale historie gemt et eller andet sted inde i forestillingen. Men ret ofte løber historien i en helt anden retning end den originale. Og hvad gør det, når man får sig et godt grin og foden samtidig vipper i takt til musikken.

Se billeder fra forestillingen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...