SF: Hvorfor modarbejder kommunen en politiskole

13. januar 2016 Politik

SFs regionskasserer Erik Basch, Sydals skriver:

Jeg fil både kaffe og brød i den gale hals, da jeg læste om, at man planlægger en vej hen over kasernens atletikbane. Da jeg fik vejret igen, så jeg at det ikke var 1. april. Min næste tanke var, at det gør man ikke i ædru tilstand. Det gør man nok alligevel.

Erik Bach

Erik Bach

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg så gerne andre løsninger. Så det ikke ødelægger muligheden for Politiskolens flytning til Sønderborg.

Fra SF side er der gjort meget for at få skolen til Sønderborg.  Da Karina sad i folketinget og var vores ordfører for udkanten af Danmark kæmpede hun for at vi i Sønderborg fik dem. Under valget kæmpede hun og vores lokale folketingskandidat Dennis Ørsted for at få den herned/over.

Vi kæmper stadig dog lidt amputeret da vi ikke fik Karina eller/og Dennis Ørsted valgt ind i folketinget. Sølle 100 stemmer manglede SF for at få en fortaler for politiskolen til Sønderborg  ind i Folketinget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse 100 stemmer kan blive afgørende for afgørelsen og så den amputerede atletikbane.

Jeg har på fornemmelsen at der er nogle få som ikke ønsker skolen til Sønderborg. Vi kæmper til det sidste med det, vi har til fordel for Sønderborg Kommune

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...