SF-politiker fortæller om udfordringerne i psykiatrien

Foredraget holdes på kasernen. Arkivfoto: Ole Kæhler
Foredraget holdes på kasernen. Arkivfoto: Ole Kæhler
21. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

SF Sønderborg inviterer alle interesserede til et oplysende foredrag med Sara Darling Jørgensen, regionsrådsmedlem for SF, der den 4. april klokken 18 vil dele sin indsigt i de nuværende udfordringer inden for psykiatrien. Med fokus på den nylige lukning af børne- og ungdomspsykiatrien i Esbjerg og den akutte mangel på psykiatere, vil hun vil diskutere SFs visioner og løsningsforslag til forbedring af psykiatrien.

I lyset af de seneste rapporter om psykiatriens tilstand i Aabenraa, understreger Sara Darling Jørgensen behovet for øjeblikkelig handling:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Psykiatrien er presset og særligt i Aabenraa er både voksen- og børne-og ungepsykiatrien hårdt ramt, som bl.a. har betydet langvarig lukning af sengepladser i voksenpsykiatrien på grund af personalemangel. Børne- og ungepsykiatrien i Aabenraa har siden efteråret skulle modtage flere patienter, da et flertal i regionsrådet valgte at lukke sengeafsnittet i Esbjerg og også fungere som akutmodtagelse fra kl. 8-18″, siger hun i en pressemeddelelse.

Foredraget er en unik mulighed for at få indsigt i psykiatriens realiteter og deltage i dialogen om dens fremtid. Alle er velkomne til at deltage og bidrage til denne vigtige diskussion, som foregår i auditoriet på Sønderborg Kaserne.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...