SFO-området skal tænkes sammen på ny måde

13. marts 2015 Politik

På det seneste møde i Børne- og Uddannelsesudvalget gennemgik politikerne hele 33 sider med høringssvar, der alle handler om SFO-erne.

“Høringssvarene peger i alle retninger”, siger udvalgsmedlem Helge Larsen til SønderborgNyt.

Erik Lorenzen har fået en udfordring på SFO-området.

Erik Lorenzen har fået en udfordring på SFO-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og derfor er vi nødt til at få lavet i kommisorium på SFO-modellen”, siger udvalgsformand Erik Lorenzen. Han tilføjer, at det arbejde vil tage tid og de nye modeller er ikke klar til august.

“Så der kommer en midlertidig løsning, som så skal gælde frem til de endelige beslutninger for SFO-fremtiden tages”, siger Erik Lorenzen. Den midlertidige løsning skal sikre, der ikke trækkes flere børn ud.

“Høringssvarene viser, der er adskillige, der synes, ordningen er for dyr. Men spørger man folk, om de synes mælk er for dyrt, så vil rigtigt mange også sige ja til det”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan se, at vi skal have tænkt SFO-ordningen sammen på en helt ny måde. Der er jo dem, der har brug for en times SFO et par gange om ugen og så er der andre, der bruger SFO’en både morgen og eftermiddag fem dage om ugen”, siger Erik Lorenzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...