SFs lokale kandidat John Brandt fik sat sit kryds

John Brand afleverer sit kryds. Foto: Ole Kæhler
John Brand afleverer sit kryds. Foto: Ole Kæhler
9. juni 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag klokken 9:30 var EU-kandidat John Brandt i stemmeboksen og fik sat sit kryds på stemmesedlen, som derefter blev smidt i stemmeurnen.

“Jeg håber virkeligt folk får stemt, selvom alle eksperterne siger, at vi får en lav valgdeltagelse”, siger John Brandt til SønderborgNYT.

John Brandt har brugt meget tid på at sætte sig ind i EU-stoffet, fordi han ikke bare ville stille op som ‘skygge-kandidat’, en som samler stemmer til partiet.

“Jeg blev kontaktet af partiledelsen, som spurgte, om jeg kunne forestille mig at stille op. Efter at have vendt det med den lokale bestyrelse, sagde jeg ja”, siger John Brandt, der siden har deltaget i flere debatter og også været på gader og stræder for at tale med vælgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes også, det giver god mening, at der kommer en kandidat, som er en del af LGBTQ-miljøet ind, fordi det halter med ligestilling i flere lande”.

Valgstederne lukker i aften klokken 20.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...