Shamrock og Irish Stew i Kultursalen

17. marts 2014 Kultur

Nu bliver der igen gang i den irske folkemusik i Augustenborg. Det sker den 4. april når Shamrock indtager scenen i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Irish Stew.

Irish Stew.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi glæder os meget til at præsentere Shamrock, for det er Irsk folkemusik når det er bedst, siger koncertarrangør Poul Andersen og fortsætter: For at publikum kan komme i den helt rette stemning, så tilbyder vi Irish Stew før koncerten.

Shamrock har siden 1989 huseret over hele Danmark med irsk folkemusik. Der findes stort set ikke en krog i Danmark, der ikke har haft besøg af disse herlige spillemænd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Shamrock spiller, står den på irsk pubstemning, når den er bedst.  De kendte sange man kan synge med på og de mere vemodige ballader, som Irland også er kendt for.1

Det hele krydres med gode historier og sprudlende spilleglæde. Med et moderne udtryk: ” De kommer helt ud over scenekanten”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Shamrock består af Denis Mc`Laughlin og Svend Erik Larsen. De to mødtes i 1987 på festivalen i Tarm, og i et par år derefter spillede de sammen i gruppen A’ Conto. I 1989 dannede de Shamrock, som siden da har spillet mere end 2000 koncerter.

Med sig på scenen i Kultursalen har de også Kieran Mc´Laughlin, Denis’ søn.

Koncerten er fredag den 4. april kl. 20, og fra kl. 18.30 serveres ”Irish Stew”. Billetter med og uden menu, 195/100 kr., kan købes på www.mif.dk/kultur resterende billetter uden menu sælges ved døren, der åbnes kl. 19.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Transportministeren styrer forhandlinger om stor infrastrukturplan – men styrer ikke sin egen arbejdsdag

18. maj 2021 Erhverv

Transportminister Benny Engelbrecht fortæller til SønderborgNYT, at han synes, det er fantastisk at være minister – også selvom det betyder lange arbejdsdage og så er der lige en enkelt ting, man skal instille sig på, inden man siger ja til at være minister: “Det er en post, som man kan miste uden varsel og uden […]

Læs mere...