Sidste udkald til BogCafé hos Café Figo

10. april 2014 Kultur

Så er BogCafé på vej med sit første arrangement på Café Figo. Mesterforfatteren Peter Tudvad vil holde foredrag om Søren Kierkegaard på sjovt og højt plan den 30 april – det starter kl 18.00 med bøffer før den åndelige føde – så publikum kan få en rigtig helaftens-oplevelse.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Tulvad

Peter Tulvad

– Peter Tudvad glæder sig til at komme til byen og give sin version af Kierkegaards liv og virke. Der er truffet aftale om optagelse af arrangementet af SLTV – med henblik på senere udsendelse på TVSYD – Det er meningen at Bogcafé fremover bliver TV-optaget og sendt senere som en slags “serie” – her kan publikum også forvente at blive draget ind ved interviews, siger Café Figos samarbejdspartner Allan Breckling.

Der er små 20 pladser pladser tilbage til den 30. april.på Café FIGO, så det er snart sidste udkald, ifølge status fra Café Figo.download (2)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...