Sidste udkald til BogCafé hos Café Figo

10. april 2014 Kultur

Så er BogCafé på vej med sit første arrangement på Café Figo. Mesterforfatteren Peter Tudvad vil holde foredrag om Søren Kierkegaard på sjovt og højt plan den 30 april – det starter kl 18.00 med bøffer før den åndelige føde – så publikum kan få en rigtig helaftens-oplevelse.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Tulvad

Peter Tulvad

– Peter Tudvad glæder sig til at komme til byen og give sin version af Kierkegaards liv og virke. Der er truffet aftale om optagelse af arrangementet af SLTV – med henblik på senere udsendelse på TVSYD – Det er meningen at Bogcafé fremover bliver TV-optaget og sendt senere som en slags “serie” – her kan publikum også forvente at blive draget ind ved interviews, siger Café Figos samarbejdspartner Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er små 20 pladser pladser tilbage til den 30. april.på Café FIGO, så det er snart sidste udkald, ifølge status fra Café Figo.download (2)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...