Sigurd Barret og masser af kor sang 1000 års Danmarkshistorie

18. marts 2018 Kultur

Søndag eftermiddag stod en masse kor på scenen i Alsion, hvor de sammen med Sigurd Barret, skulle synge sig gennem hele Danmarkshistorien. Og det klare de allesammen ved fælles hjælp, så publikum kunne høre lidt fra dengang, hvor der var nonner, som bad non-stop og munke, der bad for deres syge moster.

I Sønderborg er det Sangcentret, der har stået for en masse sangtimer op til koncerten, hvor også Sønderjysk Pigekor sang med.

“Og når Sigurd Barret kontaktede Sangcentret, så er det sådan set fordi, at det kor fra Sjælland, der også er med på pladen med de sange, vi skal synge, gerne ville prøve at synge i Koncertsalen i Alsion”, siger Mette Rasmussen fra Sangcentret.

Husk at nyde koncerten

Inden koncerten sagde Sigurd Barret til de mange korsangere:

“Skulle der ske en lille fejl, så pyt, Det vigtigste er, at I husker at nyde koncerten”.

Selv nyder Sigurd Barret at rejse rundt og møde sangglade danskere.

“Faktisk kan jeg rigtigt godt li’ at komme rundt og optræde sammen med lokale kor, hvor det er sang- og livsglæde, det handler om”, siger Sigurd Barret til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...