Sikke en jul det blev på Ahlmannskolen

18. december 2014 Kultur

Af Lone Hauch Jepsen, Ahlmannskolen

Ahlmannskolen trodsede de ændrede vilkår i folkeskolen, og lærere samt elever fra 5. årgang formåede torsdag at levere en scenekunstnerisk performance udover det sædvanlige.

Skolenisser har også travlt med at gøre juleklar. Foto: Ahlmannskolen.

Skolenisser har også travlt med at gøre juleklar. Foto: Ahlmannskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele december måned har stået i teater-kunstens tegn og der blev spillet på alle tværfaglige tangenter. Alle fag smeltede sammen og der blev sunget, spillet, danset, lavet kulisser og regiseret.

Dette resulterede i et brag af en forestilling “Hold da helt jul”, hvor alle julens magiske elementer var implementeret.

  1. årgang leverede varen og i dette magiske julestykke, som torsdag blev opført for alle de andre elever på skolen samt forældrene om eftermiddagen.

Og hold da op, sikke en jul det blev på Ahlmannskolen!

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...