Simon Poulsen så Fremads U 10-drenge i deres splinternye trøjer

19. juni 2017 Kultur

Mandag kunne U 10-spillerne i fodboldklubben Fremad trækker i splinternye fodboldtrøjer, som de fik af Realmæglerne Seeberg i Sønderborg.

“Det er vigtigt, at vi forældre bakker op om vores børns sportsklubber og når jeg ikke kan bidrage med at være træner, så kan vi give nogle trøjer”, siger Jesper Seeberg Haurum fra Realmæglerne Seeberg i Sønderborg.

Kort efter drengene var trukket i de nye trøjer, kom Simon Poulsen fra SønderJyske pludselig ind på banen – og så skulle i gang med at skrive autografer og svare på en masse spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev også taget et billede, hvor Simon Poulsen fik lov til at stå sammen med U 10-drengene – og til allersidst stillede han op sammen med “mødregruppen”.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...