Simon Talbot i Sønderborg Teater med showet Optur

1. september 2021 Kultur

Gør dig klar til at få en kæmpe Optur med en af danskernes favoritkomikere – Simon Talbot er nemlig klar til at drage på en storslået Danmarksturné, hvor han er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur næste år.

Årene 2020 – 21 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show – danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På turneen med det nye show, Optur, skal der grines og være god stemning igen, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner-mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon Talbot har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King”, siger Simon Talbot i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvent glade en glad aften med mavekrampende grin og Simon Talbots karismatiske energi, når han den 17. januar klokken 19 indtager Sønderborg Teater med sit nye show Optur.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49