Sind-medlemmer og værestedsbrugere var et smut i Tivoli

25. november 2022 Sønderborg

Sind-medlemmer og brugere fra værestederne havde en herlig tur til Tivoli i København, hvor de oplevede den flotte juleudsmykning, prøvede forlystelser og fik shoppet i de mange boder.

“I Sind har vi fået paragraf 18-penge og så havde vi et Corna-tilskud og det er de penge, som vi brugte på turen – og vi bestemte os for også at invitere brugere fra værestederne med”, sagde Sind-formand Jens Christian Jensen Kristensen til SønderborgNYT efter han var stået ud af bussen igen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anne er et af de børn, som var sammen med deres mor på tur til hovedstaden.

“Det var alletiders og jeg fik prøvet karruseller og kigget på de mange flotte julelys”, sagde Anne, som fik en fridag fra skolen. Det samme gjorde Signe og Lærke, som også havde en god tur:

“Vi fik set rigtigt meget og så fik vi handlet i boderne”, sagde de og Lærke tilføjede:

“Jeg skreg helt vildt, da jeg prøvede dæmonen”.

Omkring 60 personer var med på busturen til Tivoli og den eneste udgift de havde, det var lommepenge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...