Sind Sønderborg hyggede med bowling – og næste samling handler om hjælp og støtte

15. oktober 2021 Sønderborg

Torsdag aften væltede 14 medlemmer fra Sind Sønderborg kegler i Funbowling i Damgade og det hyggede de sig med, indtil det var tid til at nyde aftensmaden i et tilstødende lokale.

“I Sind Sønderborg er der 120 medlemmer og foreningens opgave er at støtte medlemmerne og deres pårørende”, siger Kristian Lang, som hjælper den nyvalgte bestyrelse i gang.

Han fortæller videre, at Sind Sønderborg laver cafémøder, så medlemmerne kan samles og snakke sammen og der bliver også lavet arrangementer i samarbejde med regionens PsykInfo.

Artiklen fortsætter under annoncen

På torsdag er der arrangement i Frivillighedens Hus, hvor der kommer medarbejdere fra Sønderborg Kommune og fortæller, hvilke hjælp der til psykisk syge og deres pårørende.

“Fordi vi byder på kaffe og kage, så har vi brug for., at deltagerne tilmelder sig – og det kan de gøre på mail”, siger Sind Sønderborgs næstformand, Vivi Brit Nielsen.

Mailadressen er: vivibritnielsen@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...