SINDs Folkekøkken åbner snart

Vivi Brit Nielsen fortæller folkekøkkenet åbner sidst i maj. Arkivfoto
Vivi Brit Nielsen fortæller folkekøkkenet åbner sidst i maj. Arkivfoto
15. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden holdt frivillige fra SIND og frivillige fra det tidligere folkekøkken møde om igen at starte et folkekøkken i Frivillighedens Hus. Det tidligere folkekøkken lukkede, fordi det viste sig, at de mennesker, som benyttede det, ikke var den målgruppe, man have tænkt sig.

“Vi nåede frem til, at vi vil åbne SINDs Folkekøkken og målgruppen skal være enlige, som ikke har et netværk og der er også plads til enlige mødre. SINDs Folkekøkken bliver en forening og de mennesker, som benytter det, bliver meldt ind i foreningen”, siger Sinds næstformand, Vivi Brit Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tanken er, at mennesker samles om et måltid mad og får snakket sammen på kryds og tværs. Forskellige foreninger kan på skift komme og fortælle om de fællesskaber, som de har at byde på og for nogen kan foreninger være vejen ud af ensomhed”.

Sidst i denne uge samles en styregruppe, der skal sætte scenen for alt det praktiske omkring SINDs Folkekøkken.

“Styregruppen består af frivillige fra det tidligere folkekøkken og af medlemmer fra Sind og der arbejdes på at åbne SINDs Folkekøkken den 30., maj”, siger næstformanden og tilføjer, at styregruppen lader høre fra sig efter mødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...