SINDs Folkekøkken kom flot fra start

SINDs Folkekøkken. Foto: Ole Kæhler
SINDs Folkekøkken. Foto: Ole Kæhler
31. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag fra klokken 17 begyndte gæsterne til SINDs Folkekøkken at træde indenfor i Frivillighedens Hus, så de kunne få kaffe, kage og en hyggesnak med nogle af de andre, som også ville være med.

Klokken 18 blev der disket op med flæskesteg med brun sovs, rødkål og bønner, som folkekøkkenets frivillige havde tilberedt. Flæskestegen var en donation fra Danish Crown.

“Vi nåede op på 50 spisegæster og det synes jeg er ret flot”, siger SINDs formand, Christian Lang, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkekøkkenet er et tilbud til enlige borgere med børn, studerende på SU, borgere på pension samt borgere, der står alene uden et stærkt netværk omkring sig.

“Når vi åbner døren klokken 17 og maden kommer på bordet klokken 18, så giver vi plads til, at man også kan hygge sig lidt med andre før måltidet”, siger Christian Lang.

SINDS Folkekøkken åbner igen den 20. juni klokken 17.

Her kan du se billeder fra SINDs Folkekøkken.

Artiklen fortsætter under annoncen

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...