Sjove timer med Pigeraketten

Pigeraketten. Bachs Foto
Pigeraketten. Bachs Foto
18. maj 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag var en større flok fodboldglade piger i aktion på fodboldbanerne på Kærvej, hvor de var med i Pigeraketten.

“Den går ud på, at pigerne leger, de er ude i rummet og de skal besøge forskellige planeter, hvor der er udfordringer, som de skal klare”, siger Sønderborgf Fremads ungdomsformand Roland R. Jepsen til SønderborgNYT.

Hver gang en gruppe klarer en udfordring, så får de nogle energikugler.

“Energikuglerne skal de bruge for at få luft i rumskibet”, siger ungdomsformanden, som glæder sig over, at der er adskillige lidt større piger, som er kommet for at hjælpe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pigeraketten er DBUs populære fodboldaktivitet for alle 5-9 årige piger. På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter.

DBUs astronaut og klubbens egne hjælpere sørger for, at pigerne får nogle sjove timer med fodbold.

Se billeder fra Pigeraketten.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...