Skal der være et parkeringsforbud på Slotskajen i nattetimerne?

9. april 2021 Politik

Forvaltningen har modtaget flere henvendelser omkring autocampere, der holder på Slotskajen ved Sønderborg Slot natten over. Det må formodes, at der overnattes i autocamperne.

Forvaltningen vurderer, at det påvirker oplevelsen af byens rum og indsejlingen til Sønderborg, hvis slotskajen anvendes som overnatningssted for autocampere.

Flere campingpladser har særligt indrettede pladser til autocampere, herunder en campingplads under 500 meter fra Sønderborg Slot.

For at undgå, at der overnattes på Slotskajen, anbefaler forvaltningen, at der indføres parkeringsforbud på Slotskajen mellem kl. 24.00 og 05.00 alle ugens dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næstformanden i Teknik- og Miljøudvalget, Stefan Lydal, har tænkt over problemet:

“Det pynter ikke, der holder autocampere ved slottet og jeg mener ikke, at Slotspladsen skal være overnatningssted for de autocampere, der vil spare betalingen på campingpladserne”, siger han til SønderborgNYT.

“Den hurtige løsning er et parkeringsforbud i nattetimerne, men der skal vi jo huske, at det så også rammer lokale, der har bilen holdende vde slottet om natten”.

Stefan Lydal mener, at udvalget på deres næste møde, må snakke sig frem til en brugbar løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...