Skal du have en bod til Lysabild Landsbymarked?

19. august 2018 Kultur

Lysabild Landsbymarked finder i år sted for 9. gang den 15. september i æblehaven ved kirken og er inspireret af middelalderens Helligblods-markeder. Derfor er markedet lagt i tilknytning til Høstgudstjenesten dagen efter.

Dagene er tilrettelagt i et samarbejde mellem Lysabild Landsbyråd og Menighedsrådet.

Styregruppen for Lysabild Landsbymarked håber, at mange også i år vil deltage i markedsdagen og igen være med til at skabe en festlig og hyggelig dag, hvor folk i alle aldre fra hele området kan mødes, få en snak og gode oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi håber, at der også i år er mange, der tilmelder sig til boder og aktiviteter, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Stadepladsenheder 3 x 3 m
Pris:
Private og foreninger kr. 100,-
Virksomheder kr. 200,-
Børn gratis
Der skal ved tilmelding angives, om der skal bruges strøm – og hvor meget.

Vi vil gerne have tilmelding til boder og aktiviteter så hurtigt som muligt hen over sommeren – og senest mandag d. 3. september til: Birthe Elmegaard Bladt, mail: info@elmegaardcoaching.dk eller tlf. 2325 1243

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...