Skal du have en bod til Lysabild Landsbymarked?

19. august 2018 Kultur

Lysabild Landsbymarked finder i år sted for 9. gang den 15. september i æblehaven ved kirken og er inspireret af middelalderens Helligblods-markeder. Derfor er markedet lagt i tilknytning til Høstgudstjenesten dagen efter.

Dagene er tilrettelagt i et samarbejde mellem Lysabild Landsbyråd og Menighedsrådet.

Styregruppen for Lysabild Landsbymarked håber, at mange også i år vil deltage i markedsdagen og igen være med til at skabe en festlig og hyggelig dag, hvor folk i alle aldre fra hele området kan mødes, få en snak og gode oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi håber, at der også i år er mange, der tilmelder sig til boder og aktiviteter, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Stadepladsenheder 3 x 3 m
Pris:
Private og foreninger kr. 100,-
Virksomheder kr. 200,-
Børn gratis
Der skal ved tilmelding angives, om der skal bruges strøm – og hvor meget.

Vi vil gerne have tilmelding til boder og aktiviteter så hurtigt som muligt hen over sommeren – og senest mandag d. 3. september til: Birthe Elmegaard Bladt, mail: info@elmegaardcoaching.dk eller tlf. 2325 1243

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...