Skal du i Fodboldskole i starten af juli?

5. maj 2021 Sport
Mød Brizze i Fodboldskolen. Pressefoto
Mød Brizze i Fodboldskolen. Pressefoto

I uge 27 holdes den traditionsrige DBU Fodboldskole for alle børn i alderen fra 6 år til og med 13 år af Sønderborg Boldklub og igen i år er lederen Dennis Skipper som udover at være fodboldskoleleder også er landsholdsmålmand på Futsal-landsholdet.

DennisSkipper vil, som tidligere år, få hjælp af Mike Reinecker som trænerleder. Derudover vil der være en masser af træner og trænerhjælper som er dedikeret de enkelte hold, skriver fodboldklubben til SønderborgNYT.

I år får Fodboldskolen et ekstra omdrejningspunkt, idet vi får besøg af Brian ’Brizze’ Mengel, som er en af Danmarks mest populære YouTubere.

Artiklen fortsætter under annoncen

’Brizze’ er kendt for at kunne utrolige mange tricks med en bold og har flere gange været på landsdækkende tv og vist hvad han.

Nu kommer Brizze på besøg i Sønderborg Boldklub og kommer til at bruge tid på at træne de enkelte hold på skolen, så alle børn får mulighed for at lære et af de mange tricks som han kan og der vil helt sikkert også være mulighed for at få en autograf på trøjen”, siger formanden, Dergham A. Rahman

Ved tilmelding til DBU Fodboldskole får alle deltagere en komplet tøjpakke fra Hummel samt deres egen fodbold og drikkedunke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerprisen er 989 kronerog  Fodboldskolen holdes i uge 27 mandag til fredag fra kl 09:00 – 15:00.

Tilmelding sker på DBUs hjemmeside .

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...