Skal du i Fodboldskole i starten af juli?

5. maj 2021 Sport
Mød Brizze i Fodboldskolen. Pressefoto
Mød Brizze i Fodboldskolen. Pressefoto

I uge 27 holdes den traditionsrige DBU Fodboldskole for alle børn i alderen fra 6 år til og med 13 år af Sønderborg Boldklub og igen i år er lederen Dennis Skipper som udover at være fodboldskoleleder også er landsholdsmålmand på Futsal-landsholdet.

DennisSkipper vil, som tidligere år, få hjælp af Mike Reinecker som trænerleder. Derudover vil der være en masser af træner og trænerhjælper som er dedikeret de enkelte hold, skriver fodboldklubben til SønderborgNYT.

I år får Fodboldskolen et ekstra omdrejningspunkt, idet vi får besøg af Brian ’Brizze’ Mengel, som er en af Danmarks mest populære YouTubere.

Artiklen fortsætter under annoncen

’Brizze’ er kendt for at kunne utrolige mange tricks med en bold og har flere gange været på landsdækkende tv og vist hvad han.

Nu kommer Brizze på besøg i Sønderborg Boldklub og kommer til at bruge tid på at træne de enkelte hold på skolen, så alle børn får mulighed for at lære et af de mange tricks som han kan og der vil helt sikkert også være mulighed for at få en autograf på trøjen”, siger formanden, Dergham A. Rahman

Ved tilmelding til DBU Fodboldskole får alle deltagere en komplet tøjpakke fra Hummel samt deres egen fodbold og drikkedunke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerprisen er 989 kronerog  Fodboldskolen holdes i uge 27 mandag til fredag fra kl 09:00 – 15:00.

Tilmelding sker på DBUs hjemmeside .

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...