Skal du med Natteravne-holdet?

21. november 2018 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Natteravnene i Sønderborg er en frivillig social forening, der går ture i hold på tre m/k’ere efter lokalt behov – middag, aften eller nat – i de karakteristiske gule jakker.

Gennem synlighed og tilbud om ansvarlig voksenkontakt, er vi med til at skabe tryghed og støtte børn og unge der måtte have behov. En af sideeffekterne ved denne indsats er, at hærværk, vold og anden småkriminalitet i de områder, hvor vi færdes, ofte falder drastisk.

Natteravnene Sønderborg er blevet til på lokalt initiativ og samarbejder med Natteravnenes Landssekretariat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og du er altid velkommen til at få en uforpligtende prøvetur, så du se, om det er noget for dig, at være med til at passe på unge i nattelivet.

“Vi har hårdt brug for flere frivillige, så send endelige en mail med dit telefonnummer, så ringer vi dig op”, siger formand Jytte Rasmussen. Mailadressen er:  [email protected]

Du kan også ringe til hende på 2087 4208.

SønderborgNYT har tidligere været med Natteravnene på tur. Læs om det HER

29. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

29. februar 2024 Samfund

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes. Uge 11 er International Hjerneuge og det er i […]

Læs mere...