Skal du med Natteravne-holdet?

21. november 2018 Sønderborg

Natteravnene i Sønderborg er en frivillig social forening, der går ture i hold på tre m/k’ere efter lokalt behov – middag, aften eller nat – i de karakteristiske gule jakker.

Gennem synlighed og tilbud om ansvarlig voksenkontakt, er vi med til at skabe tryghed og støtte børn og unge der måtte have behov. En af sideeffekterne ved denne indsats er, at hærværk, vold og anden småkriminalitet i de områder, hvor vi færdes, ofte falder drastisk.

Natteravnene Sønderborg er blevet til på lokalt initiativ og samarbejder med Natteravnenes Landssekretariat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og du er altid velkommen til at få en uforpligtende prøvetur, så du se, om det er noget for dig, at være med til at passe på unge i nattelivet.

“Vi har hårdt brug for flere frivillige, så send endelige en mail med dit telefonnummer, så ringer vi dig op”, siger formand Jytte Rasmussen. Mailadressen er:  soenderborg@natteravnene.dk

Du kan også ringe til hende på 2087 4208.

SønderborgNYT har tidligere været med Natteravnene på tur. Læs om det HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...