Skal du med til Guns and runs på Nordals?

16. maj 2018 Kultur

Selv om sommeren er over os, så kommer det til at dufte lidt af vinter-OL på Nordals den 3. juni klokken 10.00-16.00.

Her inviterer Nordborg Løbeklub og Nordals Skyttekreds nemlig til biatlonstævnet “Guns and runs” i samarbejde med DGI Sønderjylland.

Biatlon er en sommerversion af den populære vinterdisciplin, skiskydning – bare uden ski.

“Biatlon er en sjov sport, der udfordrer deltagerne på både fysikken og koncentrationsevnen. For det gælder om at få pulsen hurtigt ned efter en løbetur, så man sigte godt”, siger Frank Hansen, formand for Nordals Skyttekreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet finder sted ved Nordals Skyttekreds’ baner på Riddergaard, Oksbølvej 18, 6430 Nordborg, og man behøver ikke være en erfaren skytte for at deltage.

“Vi sørger for, at det hele foregår under trygge og sikre forhold. Der er også mulighed for fortræning, hvis man kontakte os”, siger Frank Hansen i en pressemeddelelse.

Børn løber fire runder på hver 700 meter med tre liggende skydninger undervejs. Hvis man ikke rammer målet med de fem udleverede skud, skal der løbes en strafferunde på 50 meter. Der løbes på grusvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

De voksne skal løbe fem runder på 1.500 meter hver med fire liggende skydninger. Såfremt deltageren ikke rammer målet med de fem udleverede skud, venter den strafrunde på 500 meter.

Voksne løbes på en kombination af grusvej og offentlig landevej.

Der konkurreres i fire klasser: Piger, drenge, kvinder og mænd, og de første skud affyres klokken 10.00.

Der er medaljer til de bedste tre i hver voksenklasse, mens der er medaljer til alle børn for deltagelse.

Tilmelding kan ske på LINKET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sønderborg

Kun 113 indbrud i Sønderborg i 2021

27. januar 2022 112

Botrygt har været gennem politiets opgørelser og har talt, hvor mange indbrud der har været i det forgangne år I Sønderborg er der sket en lille stigning på 4,6 procent – konkret er der anmeldt fem indbrud mere i 2021 end i 2020. Men 2020 tegnede sig også for et stort fald i forhold til […]

Læs mere...