Skal du med til New Hope Gospel Choirs julekoncert?

24. september 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 6. december synger New Hope Gospel Choir julekoncert I Mariekirken i Sønderborg kl. 19.30. Billetten koster kun 75 kr.

New Hope Gospel Choir blev grundlagt i marts 2017 og ledes af May Jeznach Madsen. Koret er en del af Gospelfællesskabet Sønderborg som ugentligt samler omkring 150 gospelsangere.

Koret består af omkring 35 dedikerede medlemmer, der glæder sig til at berige, berøre og begejstre publikum til julekoncerten.

Julekoncerten hart fået titlen “A Night of Hope” fordi koret denne aften ønsker at sprede et budskab om håb! Fællesskabet i korene indgyder på en særlig måde håb – et håb der omfatter fred, frihed, glæde og kærlighed!

Artiklen fortsætter under annoncen

Til koncerten vil man opleve klassiskere, nye gospelsange, uptemponumre og stille ballader!

Koret ønsker at fylde Mariekirken så køb din billet allerede i dag og køb gerne en billet til naboen, onklen, søsteren eller en anden, som du synes har brug for en særlig oplevelse, skriver koret i en pressemeddelelse. Der er allerede solgt over 50 billetter til koncerten.

Din billet kan du sikre dig HER

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...