Skal du synge med i Mandskoret?

9. oktober 2015 Kultur

Alle de mænd der har lyst til at prøve kræfter med korsang, har nu mulighed for at få dette ønske indfriet, når Mandskoret Sønderborg fra tirsdag, den 20. oktober åbner op for seks uforpligtende prøveaftener. musik

“De fleste mennesker kan synge, når  de blot får lov til at udfolde sig i det rigtige toneleje”, siger Carsten Hauerberg, der er formand for Mandskoret Sønderborg, og tilføjer, at det netop er dét, et  firestemmigt mandskor giver mulighed for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Center for Kultur i en pressemeddelelse.

Mandskoret Sønderborg består i dag af 37 aktive sangere, men har et mål om at øge antallet, så man igen når op på de 46-48 medlemmer, som koret tidligere har været oppe på.

Har du lyst til at prøve kræfter med din sangstemme i Mandskoret, så kontakt korets formand, Carsten Hauerberg, på telefon 20 18 68 72 eller send en mail tilhauerberg@bbsyd.dk.

Der er også mulighed for at se mere om Mandskoret på www.mandskoret.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...