Skal du til musik-festival i Gråsten?

11. april 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Gråstens nye musikforening ”Jam without Borders” inviterer til musikfestival i perioden 13.-15. juni 2014.gråsten1
Festivalen henvender sig til folk, der elsker jazz- og swingmusik, men også og Rock’n Roll og andre genrer vil være på programmet.musik

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er lykkedes at engagere en række spændende og berømte musikere, herunder ”Randers Big Band”, der har ry som et af Danmarks bedste big bands. Herudover kan nævnes at ”Henning Munk & Plumperne” starter festivalen fredag aften. Bandet er verdenskendt fra bl.a. Copenhagen Jazz Festival, og Henning Munk spiller måske Danmarks bedste jazz-klarinet.
Festivalen går fra fredag aften til søndag middag. Billetter koster mellem kr. 75,- for fredag og kr. 200,- for alle 3 dage. Billetter kan købes på tlf. 40 72 19 85.musik3

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vores håb, at mange i grænseregionen vil finde festivalen spændende og bakke op, siger foreningens formand, Søren Braes.

– Det ville være dejligt, hvis vi sammen kunne skabe en tradition, siger han.

Jam uden grænser

Festivallen ønsker at give alle musikelskere i grænseregionen nogle dejlige oplevelser samt at skabe et inspirerende og internationalt spillested for grænseegnens musikere og sangere. ”Music brings People together” er mottoet.
Foreningen tæller allerede over 100 medlemmer og vi mødes den første tirsdag i hver måned på Benniksgaard Hotel, hvor der er jam-session fra kl. 20 og frem. Alle er velkomne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et rigtigt godt husorkester, som elsker at spille sammen med nye og gamle musikere. For ikke at skulle skifte scene for ofte, har de den regel, at man optræder med 3 melodier/sange.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...