Skal du være frivillig i Børneland?

Cykelringridning. Foto: Ole Kæhler
Cykelringridning. Foto: Ole Kæhler
28. maj 2024 Ringriderfesten Skrevet af: Ole Kæhler

Børneland er en stor og populær del af Ringriderfesten og for at få alt til at klappe lige fra opbygning til nedtagning kræver det, at godt 300 vagter af minimum fire timers varighed bliver besat med frivillige. Alene cykelringridningen lørdag den 13. juli kræver 40 hjælpere.

”En af sidegevinsterne ved at være frivillig hjælper er, at der opstår et godt kammeratskab, så cirka halvdelen af hjælperne kommer igen år efter år”, siger formanden for børnelandkomiteen Jakob Bangsbo Boisen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For os handler det om at skabe det rigtige miljø med fokus på børnene. Det er dem, det hele handler om”.

De frivillige, der tager to korte vagter på hver fire timer eller en lang vagt på mere end seks timer, inviteres til stor fest i Mølleparken den 17. august. Her er der Mini Festival med en række spændende navne som blandt andet Saveus og Kato. Rapperen og skuespilleren Ussel alias Sønderborg-drengen Emil Mercedes Baadsgaard optræder også.

Alle hjælpere får udleveret en t-shirt, som kan bruges hele året, samt gratis adgang til Ringriderpladsen i hele weekenden. Der er naturligvis fuld forplejning i forbindelse med vagterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til de frivillige jobs sker på Ringriderfestens hjemmeside.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...