Skal I være med i Det Virtuelle Helteløb?

21. april 2021 Sønderborg

Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store superhelte løber afsted til Det Virtuelle Helteløb i Sønderborg fra 30. april til 2. maj. Det Virtuelle Helteløb er et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt under løbet, imens man gør en forskel for indlagte børn i Danmark.

Der kommer sus i heltekapperne, hvad enten man vælger at spurte, gå, hinke eller hoppe sig gennem ruten. Til Det Virtuelle Helteløb løber familier sammen, men hver for sig. Der vil derfor ikke være nogen fælles start, og som deltager vælger man selv hvor og hvornår løbeturen skal foregå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle bliver forvandlet

Måske det bliver en tur på vejen, på stranden eller i skoven – det er helt op til de enkelte familier. Til Det Virtuelle Helteløb bliver alle deltagere forvandlet til superhelte med heltemasker og heltekapper i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der selvfølgelig virtuel opvarmning med Legeheltene, så alle er varme og helt klar, når ruten skal tilbagelægges.

”Det Virtuelle Helteløb skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre, hvor de får lov til at boltre sig og give den gas som superhelte i en tid, hvor mange aktiviteter stadig er aflyst grundet coronasituationen”, siger Henriette Madsen, som er generalsekretær i Børneulykkesfonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det Virtuelle Helteløb er et alternativ til de Helteløb, Børneulykkesfonden normalt afholder hen over foråret og sommeren, men som desværre også er sat på pause for tiden. Med Det Virtuelle Helteløb har vi dog stadig muligheden for at skabe et fællesskab, hvor folk løber sammen men hver for sig, og det er vi utrolig glade for”.

Løb til fordel for indlagte børn

Det Virtuelle Helteløb arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Løbet støttes af APOVIT®, Bodenhoff og REMA 1000.

Vigtige info

Formålet med løbet er både at inspirere familierne til at komme op af sofaen og komme ud og være aktiv. Samtidig skal løbet sætte fokus på Legeheltenes arbejde rundt om på de danske hospitaler.

Det Virtuelle Helteløb foregår i St. Bededagsferien fra 30. april til 2. maj med seje løbere i hele Danmark.

Løbet holdes virtuelt, hvilket vil sige, at deltagerne helt selv bestemmer, hvor og hvornår man vil løbe. Der vil ikke være en fælles start.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle deltagere får før løbet tilsendt et startnummer, heltekappe- og maske i valgfri farve, diplom samt opvarmningsvideo med Legeheltene.

Prisen pr. deltager er 100 kroner, som går til Børneulykkesfondens Legehelte.

Læs mere og køb billet på helteloebet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...