Skal Noas Ark et smut til Sønderborg?

13. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I anledning af Bibelselskabets 200 års jubilæum præsenterer de Noas Ark i en række danske havnebyer – herunder Sønderborg. Men kun hvis Byrådet bevilger 146.000 støttekroner, som dækker udgifterne under besøget.

Noas Ark kan sætte kurs mod Sønderborg.

Noas Ark kan sætte kurs mod Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noas Ark er et spektakulært oplevelsescenter i 4 etager, skabt af 40 kunstnere. ”Skibet” danner rammen om en visuel og interaktiv formidling af den fælles kulturarv.

Målgruppen for oplevelsescentret er familier, turister og alle, som ønsker at bruge nogle timer på bibelske kulturfortællinger i helt nye rammer. Men projektet har i sær fokus på undervisning. Udstillingens indhold er unik måde at præsentere elementer af kristendomsundervisningen på, og i det ansøgte beløb også er indregnet gratis entre for skoleelever.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplevelsescentret forventer at ligge i havnen i 3-4 uger.

Projektet er non kommercielt og støttes af en række fonde og kommuner.

 

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...