Skal Noas Ark et smut til Sønderborg?

13. juni 2014 Kultur

I anledning af Bibelselskabets 200 års jubilæum præsenterer de Noas Ark i en række danske havnebyer – herunder Sønderborg. Men kun hvis Byrådet bevilger 146.000 støttekroner, som dækker udgifterne under besøget.

Noas Ark kan sætte kurs mod Sønderborg.

Noas Ark kan sætte kurs mod Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noas Ark er et spektakulært oplevelsescenter i 4 etager, skabt af 40 kunstnere. ”Skibet” danner rammen om en visuel og interaktiv formidling af den fælles kulturarv.

Målgruppen for oplevelsescentret er familier, turister og alle, som ønsker at bruge nogle timer på bibelske kulturfortællinger i helt nye rammer. Men projektet har i sær fokus på undervisning. Udstillingens indhold er unik måde at præsentere elementer af kristendomsundervisningen på, og i det ansøgte beløb også er indregnet gratis entre for skoleelever.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplevelsescentret forventer at ligge i havnen i 3-4 uger.

Projektet er non kommercielt og støttes af en række fonde og kommuner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...