Skal Noas Ark et smut til Sønderborg?

13. juni 2014 Kultur

I anledning af Bibelselskabets 200 års jubilæum præsenterer de Noas Ark i en række danske havnebyer – herunder Sønderborg. Men kun hvis Byrådet bevilger 146.000 støttekroner, som dækker udgifterne under besøget.

Noas Ark kan sætte kurs mod Sønderborg.

Noas Ark kan sætte kurs mod Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noas Ark er et spektakulært oplevelsescenter i 4 etager, skabt af 40 kunstnere. ”Skibet” danner rammen om en visuel og interaktiv formidling af den fælles kulturarv.

Målgruppen for oplevelsescentret er familier, turister og alle, som ønsker at bruge nogle timer på bibelske kulturfortællinger i helt nye rammer. Men projektet har i sær fokus på undervisning. Udstillingens indhold er unik måde at præsentere elementer af kristendomsundervisningen på, og i det ansøgte beløb også er indregnet gratis entre for skoleelever.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplevelsescentret forventer at ligge i havnen i 3-4 uger.

Projektet er non kommercielt og støttes af en række fonde og kommuner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...