Skal Sønderborg ha’ en “Byt kjole-butik”?

10. februar 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

downloadVidste du, at en kjole kun bliver brugt 2-3 gange, før den bliver hængt væk i skabet for evigt? 14_103Det er synd. Derfor skal du hænge dine kjoler i fælles skabet. Andre kan få glæde af dem. Ikke mindst dig selv – og miløjet!

Hos Resecond får man adgang til et shared walk-in closet med kvalitetskjoler. Man kan bytte lige så mange kjoler, man vil – og lige så tit man vil.

Artiklen fortsætter under annoncen

En kjole for en kjole.

Sådan en butik har Sønderborg mulighed for at få, men før det kan se skal man gå ind og tilmelde sig som medlem inde på resecond.com/sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det koster ikke noget før butikken åbner.

Så for at give os Sønderborgere et indblik i hvad det hele går ud på, har Resecond lavet en kort video : https://www.youtube.com/watch?v=9kfYofIomh0

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...