Skansen: DR Ultra Galla – D’ Nice at være Nice

28. oktober 2015 Kultur

downloadSnart indtager DR Ultra atter landet med musik, comedy og godt kammeratskab i Danmarks største galla-event sdrborgnyt_24okt-27novfor børn ‘Ultra Galla – D’ Nice at være Nice’.  Det er den 27. november kl. 19 i Skansen, værterne Jacob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen sætter gang i festen, når DR Ultra kårer Danmarks bedste kammerat, uddeler flotte priser og hylder alle, der synes, at ‘D’ Nice at være Nice’!

Artiklen fortsætter under annoncen

Underholdningen bliver leveret af Wafande, sommerens store stjerner Page Four, MGP-vinder Flora Ofelia, Bubber, Nikolaj Stokholm og kendte tv-karakterer fra DR Ultras univers. Der er lagt op til et stort festfyrværkeri for det gode kammeratskab, og børn og voksne kan glæde sig til at opleve en liveforestilling ud over det sædvanlige, skriver DR Ultra i en pressemeddelelse.

Køb din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...