Skansen: DR Ultra Galla – D’ Nice at være Nice

28. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

downloadSnart indtager DR Ultra atter landet med musik, comedy og godt kammeratskab i Danmarks største galla-event sdrborgnyt_24okt-27novfor børn ‘Ultra Galla – D’ Nice at være Nice’.  Det er den 27. november kl. 19 i Skansen, værterne Jacob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen sætter gang i festen, når DR Ultra kårer Danmarks bedste kammerat, uddeler flotte priser og hylder alle, der synes, at ‘D’ Nice at være Nice’!

Artiklen fortsætter under annoncen

Underholdningen bliver leveret af Wafande, sommerens store stjerner Page Four, MGP-vinder Flora Ofelia, Bubber, Nikolaj Stokholm og kendte tv-karakterer fra DR Ultras univers. Der er lagt op til et stort festfyrværkeri for det gode kammeratskab, og børn og voksne kan glæde sig til at opleve en liveforestilling ud over det sædvanlige, skriver DR Ultra i en pressemeddelelse.

Køb din billet HER

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...