Skarp tysk kritik til danske firmaer i Tyskland

28. august 2014 Uncategorized

Den nybagte formand for de tyske fagforeningers sammenslutning, Deutscher Gewerkschaftsbund (DGB), Reiner Hoffmann, gæstede onsdag Flensborg – og det gik ikke stille a,f skriver Flensborg Avis.grænse

Formanden benyttede nemlig besøget – tæt på den danske grænse – til at skyde med skarpt mod danske virksomheder, der går over grænsen, for at få gavn af det lavere tyske lønniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Virksomhederne søger oven i købet om EU-tilskud til etableringen syd for grænsen og er nogle gange heldige at få det. Det vil jeg kalde en skandale, sagde Reiner Hoffmann.

DGB, som svarer til den danske faglige hovedorganisation LO, kalder denne form for grænseoverskridende aktivitet – når et firma kun flyttes over grænsen for at spare på lønninger – en ”smuds-konkurrence”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...