Skarp tysk kritik til danske firmaer i Tyskland

28. august 2014 Uncategorized

Den nybagte formand for de tyske fagforeningers sammenslutning, Deutscher Gewerkschaftsbund (DGB), Reiner Hoffmann, gæstede onsdag Flensborg – og det gik ikke stille a,f skriver Flensborg Avis.grænse

Formanden benyttede nemlig besøget – tæt på den danske grænse – til at skyde med skarpt mod danske virksomheder, der går over grænsen, for at få gavn af det lavere tyske lønniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Virksomhederne søger oven i købet om EU-tilskud til etableringen syd for grænsen og er nogle gange heldige at få det. Det vil jeg kalde en skandale, sagde Reiner Hoffmann.

DGB, som svarer til den danske faglige hovedorganisation LO, kalder denne form for grænseoverskridende aktivitet – når et firma kun flyttes over grænsen for at spare på lønninger – en ”smuds-konkurrence”.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...