Skift den gamle 3D printer ud og få 3000 kr. i rabat

4. november 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

apina

Arbejdsmodel i pap fra før Apina endnu havde samlet den første 3D printer. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

I august begyndte Aarhus Universitetshospital at 3D printe implantater, som er godkendt til at blive indopereret i mennesker. I oktober blev verdens første ’full-size’ bilkarosseri 3D printet. Der er ingen tvivl om, at der er fuldt tryk på anvendelsen af 3D print teknologien.

Artiklen fortsætter under annoncen

APINA er med helt fremme

Hos Apina i Sønderborg vil vi være med helt fremme i anvendelsen af 3D printere. Indenfor den seneste måned har vi udviklet software optimeringer, således at selv meget komplicerede modeller nu bliver printet uden besvær og i en suveræn kvalitet. Konkret har vi optimeret ‘driveren’ i standard 3D slicing programmer således, at der tages højde for langt flere parametre. Vi vil inden for kort tid frigive driveren til salg i norden.

Byt til nyt – og gør noget godt

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi giver resten af året mindst kr. 3.000,- for din nuværende 3D printer, når du køber en ny hos os. Læs mere her

Din gamle printer vil vi reparere og servicere således, at den kan anvendes i vores partnerskab med E-nable. E-nable koordinerer en global indsats for at få 3D printet kunstige hænder til børn i alle egne af verden.

Læs mere om E-nable her.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...