Skift den gamle 3D printer ud og få 3000 kr. i rabat

4. november 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

apina

Arbejdsmodel i pap fra før Apina endnu havde samlet den første 3D printer. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

I august begyndte Aarhus Universitetshospital at 3D printe implantater, som er godkendt til at blive indopereret i mennesker. I oktober blev verdens første ’full-size’ bilkarosseri 3D printet. Der er ingen tvivl om, at der er fuldt tryk på anvendelsen af 3D print teknologien.

Artiklen fortsætter under annoncen

APINA er med helt fremme

Hos Apina i Sønderborg vil vi være med helt fremme i anvendelsen af 3D printere. Indenfor den seneste måned har vi udviklet software optimeringer, således at selv meget komplicerede modeller nu bliver printet uden besvær og i en suveræn kvalitet. Konkret har vi optimeret ‘driveren’ i standard 3D slicing programmer således, at der tages højde for langt flere parametre. Vi vil inden for kort tid frigive driveren til salg i norden.

Byt til nyt – og gør noget godt

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi giver resten af året mindst kr. 3.000,- for din nuværende 3D printer, når du køber en ny hos os. Læs mere her

Din gamle printer vil vi reparere og servicere således, at den kan anvendes i vores partnerskab med E-nable. E-nable koordinerer en global indsats for at få 3D printet kunstige hænder til børn i alle egne af verden.

Læs mere om E-nable her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...