Skøjtebanen: Børn hygger med iskoldt skulptur-arbejde

18. januar 2015 Kultur

Søndag omkring middag meldte en masse børn sig ind i rækken af skabende kunstnere – og det gjorde de i et lille iskunstprojekt, der er sat sammen af isskulpturkunstner Søren Cip Nielsen og Center for Kultur.

Børn er lynhurtige, når de laver kunst - og det giver flere chancen for at prøve.

Børn er lynhurtige, når de laver kunst – og det giver flere chancen for at prøve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn fik udleveret en lille isblok og havde mulighed for at låne blandt andet mejsler og så kune de ellers arbejde med isen, så der i sidste ende kom et lille kunstværk ud af det.

Børn står ikke og dvæler mellem hver en flig der mejsles af isblokken. De går til opgaven med langt større sikkerhed end voksne kunstnere har, når de er i gang. Uanset om det så drejer sig om skulpturer eller billedkunst.

“Det er andet hold, der er i gang nu”, siger Tanja Zeba fra Center for Kultur. Hun synes, det er herligt, at børnene er hurtige i arbejdet, så rigtigt mange får chancen for at lave et lille kunstværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Isskulpturer er ikke den oplagte gaveidé.

billede

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>