Skolebørn oplevede symfoniorkestret for fuld udblæsning i eventyrlig koncert

5. maj 2017 Kultur

Troldspejlskoncert er en meget børnevenlig koncert med populære melodier fra tegnefilmens og superheltenes verden – og derfor var en masse skolebørn fra hele Sønderborg fredag inviteret i Koncertsalen i Alsion, hvor de kunne opleve Sønderjyllands Symfoniorkester for fuld udblæsning.

Jakob Stegelmann førte børnene igennem koncertens mange kendte stykker fra stjernekrig, superhelte, fantasy og computerspil, hvor musikken for alvor sætter gang i fantasien og billederne.

Det blev til en eventyrlig oplevelse med den musik, som på et øjeblik kan springe fra Gremlins over Superman og til fjerne galakser, komme med James Bond på mission eller duellere med monstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...